Sinop’u Yüksek Temsil Edecek !….

Sinoplu İş Adamı Hüseyin Yüksek, ASRİAD Sinop Şube Başkanlığı görevine getirildi. Türkiye’ye karşı açılan ekonomik savaşta ciddi bir mücadele ve dik duruş sergileyen ASRİAD, Sinop’ta başarılı İş Adamı Hüseyin Yüksek’e emanet edildi.

Başarı ve cesaretle dolu iş hayatıyla adından sıkça söz ettiren ve son olarak, Mutlu kent Sinop’a verdiği otel sözünü tutarak, kısa zamanda Gerze İlçesine açtığı Beyaz Otel ile, kentin turizmine yeni bir bakış açısı getiren başarılı iş adamı Hüseyin Yüksek, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Sinop Şube Başkanlığı olarak atandı.

HÜKUMET İLE OMUZ OMUZA !

Hükumet ile omuz omuza yürümeyi hedefleyen ASRİAD, ortaya koyduğu projeler ile ülkeekonomisine katkı sağlayan bir dernek olarak biliniyor.

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD)’nin Türkiye genelindeki 22. şubesi olan Samsun Şubesini, geçtiğimiz günlerde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ASRİAD Başkanı Adnan Danışman’ın katıldığı görkemli bir programla açmıştı.

Hüseyin Yüksek’in Sinop Şube Başkanlığına atanmasıyla birlikte ASRİAD’IN 23. Şubesi hayata geçirildi.

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD), kısa zamanda Yurtiçi ve Yurtdışı düzeyinde önemli yol katetmiş bir dernek olarak biliniyor.

 

Share
Boyabat Gündemi hakkında 18510 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın