Kadir Bozkurtun İsmi Bulvara Verildi..

boz4

19.20 ve 21.dönem Sinop milletvekilliği yapan ve elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Kadir Bozkurt’un adı DİKMEN ilçesinde bir bulvara verildi.

Doğru Yol Partisi (DYP) milletvekili olarak, 3 dönem TBMM çatısı altında Sinop milletvekilliği görevi yapan Merhum Kadir Bozkurt’un ilçede bir bulvara adının konulmasını isteyen CHP Sinop eski milletvekili 25.ve 26.dönem CHP İstanbul milletvekilliği yapan CHP Gurup başkan vekili Engin Altay oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek yaptığı açıklamasında “İlçemizin İncirpınarı Köyü’nden olan ve 3 dönem Sinop Milletvekilliği yapan trafik kazası sonucu kaybettiğimiz merhum Kadir BOZKURT’un ismi Erfelek çevre yolu üzerindeki bulvara verilmiştir.

Bu öneri ise belediye meclisimize kendisi de Erfelekli olan hemşerimiz Eski Sinop milletvekilimiz ve partimizin Gurup başkanvekili olan 25 ve 26.dönem İstanbul milletvekili Sayın Engin ALTAY’ın vermiş olduğu dilekçe ile gerçekleştirilmiştir. Meclis üyeleri tarafından da uygun görülen bu öneri ile Kadir BOZKURT adı ilçemizin çevre yolu üzerindeki bulvara verilmiştir “ dedi.

boz2boz3 boz1

 

Boyabat Gündemi hakkında 18565 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın