Uzm. Dr. Yunus Emre Purut, Boyabat’a Veda Etti….

_9emte2

İlçemiz Devlet Hastanesinde Göreve Başladığı Andan İtibaren Başarılı Çalışmalara İmza Atan, Kısa Sürede Boyabat’ın Sevgisini Kazanan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Uzmanı Dr. Yunus Emre Purut Görev Süresinin Sona Ermesi İle Boyabat’a Veda Etti.

Kendi Sosyal Paylaşım Hesabından Yayınladığı Veda Yazısını Nokta Sına Virgülüne Dokunmadan Yayınlıyoruz.

Sevgili dostlarım, kıymetli Boyabatlılar … Bugün boyabattaki;nasıl bitecek diye geldiğim, nasıl gideceğim diye tamamladığım zorunlu hizmetime yandal sebepli son vermiş bulunmaktayım.

Başta genel sekreterim Alper Delier ve Uğur Bekir İnebeyli olmak üzere tüm yöneticilerime, Zekeriya Karaduman Yiğit Kıvılcım Meltem Topbaş olmak üzere giden ve şuan çalıştığım tüm dostlarıma varlıkları ve destekleri için teşekkür ederim.

elimden geleni yeteneklerim dahilinde yapmaya çalıştım.inandığım doğruların arkasında durmaya çalıştım. İçim çok rahat çünkü BoyabatlI gibi benimseyip tüm iyi niyetim ile çalıştım. Babamın daha tıp fakültesine başlarken sen hastalara bak parayı boşver Allah sağlık, güç verirse biz sana bakarız nasihatı ile hem burda hem Kartal’da çalıştım. Annemin ve tüm ailemin desteğini hissedip -ödenmez hakları- öyle çalıştım.

İnşallah becerebilmişimdir! Allah yardım etti boyabat dışında bir çok yerden hasta aldık ve şükür ki guvenenleri utandirmadik. Sengül Karakiraz BeyazcaFadime Çoban Kaya Yonca Şahin ebe hanim başta olmak kaydıyla ekibe yeni katılan tum ebe hanımlara yürüdüğü m yolda beni yalnız birakmadiklari için saygı ile teşekkürü borç biliyorum.

Dik durmaya, adam olmaya , faydalı olmaya çalıştım. Yaptığım herseyinde gururla arkasındayım. Küçük istisnalar vardır elbet ama yine aynısını yapardım… hoşçakalın, mutlu ve sağlıkla kalın.Hatalarım olduysa affola; hakkınızı helal edin… Aklınıza geldikçe bana da dua edin …saygılarımla efendim

Boyabat Gündemi Ekibi Olarak, Doktorumuza Yeni Görev Yerinde Başarılar Diliyoruz.

Haber : Ömer AYTEKİN

_9emte5 _9emte8 _9emte7 _9emte6 _9emte4 _9emte3 _9emte9 _9emte1

 

Boyabat Gündemi hakkında 18607 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın