Son Dakika; Boyabat Duru Pak Ekolojik Kuru Temizlemeden İkinci Şube Müjdesi……..

duru20

İlçemiz Yıldız Mahallesinde Açıldığı Günden İtibaren, Boyabat’ta Kuru Temizlemedeki Ezberleri Bozan Ve Altüst Eden, Son Teknoloji Ürünü Hassas Makinelerle, Ekolojik, Hijyen Temizliğinde Kalitesi İlçe Dışına Taşan, Kastamonu Ve Sinop’tan Yoğun İlgi Ve Talep Gören, Duru – Pak Ekolojik Kuru Temizleme İkinci Şubesini Açmaya Hazırlanıyor.

Konu İle İlgili Gazetemize Bir Açıklama Yapan İşletmeci, Tuğba Mete Şunları Söyledi, “ İlçemizden Ve Sinop Kastamonu’dan Çok Yoğun Talep Görüyoruz, Bazen İşlerimizi Yetiştirmekte Zorlanıyoruz, Müşterilerimizden Aksaklıklar İçin Özür Dileriz.

Bu Kadar İlgi Görmemizin Nedenlerinden Biri De Ekolojik Temizlik Sistemini Kullanmamız, Çok Hassas Bir Teknik Bir Konu Olan Bu Sistem, Elbiseleri İlk Gün Ki Tazeliğine Getirirken Aynı Zamanda İnsan Vücuduna Zararlı Tüm Bakteriyi Yok Ediyor. İşte Bu Bağlamda, İlçemizdeki Emek Fırınlarından, Sönmez,  Seçkin, Öztürkler, Ekmek Teknesi Fırınları Bizleri Tercih Ediyor, Çünkü Ekmek En Hayati Besin Kaynağımız, Temizlik Ve Titizliğin, Hijyenin Tam Uygulanması Gereken Yerlerdir. Müşterilerimize Daha İyi Ve Kaliteli Hizmet Suna Bilmek Amacı İle İkinci Şubemizin Hazırlık Çalışmalarını Yapıyoruz En Kısa Sürede Hayata Geçirerek Boyabat’ımızım Adını Ekolojik Kuru Temizlemede Daha İleriye Götüreceğiz, Dedi.

Bize Şimdi Ulaşın.

Adres: Yıldız Mahallesi, Yıldız Ekmek Fabrikası Yanı, Boyabat/Sinop

Gsm:0(544) 855 55 10

Haber Ve Fotoğraflar; Ömer AYTEKİN

 

duru01

duru3 duru1 duru2

duru02 duru03 duru04 duru05 duru06 duru07 duru08 duru09 duru10 duru11 duru12 duru13 duru14 duru15 duru16 duru17 duru19

 

Bize Şimdi Ulaşın.

Adres: Yıldız Mahallesi, Yıldız Ekmek Fabrikası Yanı, Boyabat/Sinop

Gsm:0(544) 855 55 10

 

 

Boyabat Gündemi hakkında 18591 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın