Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı Yönetimi, Boyabat İlçe Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY İ makamında ziyaret etti…….

mhp 2

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı Yönetimi,ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü durum neticesinde,vatanın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ebed müddet dava anlayışı içerisinde ortaya çıkan bu vahim tablonun bir an önce düzelmesi,ülkemizin refah ve huzur ortamına kavuşması için üzerine düşen görevleri yerine getirmek amacı ile İlçe Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY i ziyarette bulundular.

 

Gündemin değerlendirilmesi ile gerçekleşen ziyarette,Boyabat İlçe kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, partiler üstü bir duruş gösteren Ülkücü Harekete parti yönetimi nezdinde vatani sorumluluklarını yerine getirmiş olmaları münasebetiyle teşekkür etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe Başkanlığı Yönetimi,Ülkücü Hareketin sergilemiş olduğu bu dik duruşun her zaman ve her şartta yüce Türk Milletinin emrinde olacağını,Anadolu nun kesintisiz 1000 senedir TÜRK Yurdu olduğunu,bundan sonradan kıyamete kadar ne bölünmez bütünlüğünün ne de demokrasi anlayışıyla yönetilmesinin zarara uğratılamayacağının en büyük savunucusu olacağını dile getirdiler.

Haber ; Ömer AYTEKİN

mhp 1

 

Boyabat Gündemi hakkında 18591 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın