Boyabat AK Parti İlçe Teşkilatı Toplu İftar Yaptı…

iftar07

Ak Parti İlçe Başkanlığı Aylık Olağan Genel Toplantısı Kalebağında İftar şeklinde gerçekleşti.

İftara Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ,Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız,Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ,İl Encümen Üyeleri,Belediye Encümen Üyeleri,Ak Parti İlçe Teşlilat Üyeleri,Ak Parti Kadın Kolları,Ak Parti Gençlik Kolları iftara teşrif ettiler.

İftar sonrası söz alan İlçe Başkanı Ferhat Yıldız; İftar programına katılan misafirlere teşekkür ederek aylık olağan genel toplantımızı bu aya yakışır şekilde iftar programı şeklinde yaptık” dedi.

Başkan Yıldız ayrıca ilçemize kazandırılan 300 kişi kapasiteli 8 milyon 343 bin TL yatırım bedelli, Boyabat KYK öğrenci yurdunu kazandıran Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’e teşekkürlerimizi sunarız dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuşmasında; İftara katılan misafirlre ,Ak Parti Kadın kollarına ve Gençlik kollarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Çakıcı,ilçemizi marka bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını Sinop genelinde en büyük projesi olan Büyük Meydan Projesinin ihalesinin tamamlandığı temmuz ayı içerisinde başlanacağı,ayrıca iki kale arasına tüp geçit projesinin hazır olduğunu ve teleferik ile gezilebilecek bir ortam hazırlandığını,kültür merkezi inşaatının sona yaklaşıldığını yıl sonu kadar tamamlanmasını beklediklerini ve çerisinde sineması,hamamı,düğün salonu ve farklı etkinliklerin yer alacağı bir yapı inşaa ettiklerini açıkladı.

Başkan Çakıcı Katılımları için tüm misafirlere teşekkürlerini sunarak iftar programı son buldu.

 

iftar17 iftar01 iftar02 iftar03 iftar04 iftar05 iftar06 iftar07 iftar08 iftar09 iftar10 iftar11 iftar12 iftar13 iftar14 iftar15 iftar16

 

Boyabat Gündemi hakkında 18591 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın