Boyabat Üniak Teşkilatı Gençleri İftarda Buluştu….

 

_iff08

Boyabat ÜNİAK ev sahipliğinde Üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Zafer Lokantasın’da gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Vekili Sayın Kadir Çeltikci, ilçe Başkanı Sayın Ferhat Yıldız,Gençlik Kolları Başkanı Hayrettin TAVALIOĞLU,Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nazım Çakar,Üniak Teşkilat Başkanı Furkan Türksel ve teşkilatı,Boyabat’da eğitimini sürdüren üniversite öğrencileri katıldı.

Yoğun Programından Dolayı Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI Göndermiş olduğu Telgrafta; Öğrencilerimiz bizlere emanet edilen geleceğimizdir Boyabat Belediyesi ve Şahsım Adına Boyabat İlçemizdeki gençlerimize herzaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini iletti.

 

Programda açılış konuşmasını yapan Boyabat ÜNİAK Başkanı Furkan TÜRKSEL;”Bugüne kadar herzaman maddi manevi yanımızda olduğunuz gibi, bu akşamki gönül soframızda’ da bizi yalnız bırakmadığınız için Üniversiteli AK Gençlik adına Teşekkür eder saygılarımı sunarım dedi” ve İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI adına Vekili Kadir Çeltikci, ve Gençlik Kolları Başkanı Hayrettin TAVALIOĞLU’na desteklerinden ötürü günün anısına teşekkür plaketleri taktim edildi.

Akabinde, İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Başkan Vekili Kadir Çeltikci, ve Gençlik Kolları Başkanı Hayrettin TAVALIOĞLU yaptıkları teşekkür konuşmalarında Boyabat’da okuyan üniversite öğrencilerimizin herzaman yanlarında olduklarını dile getirerek böyle bir organizasyon vesilesi ile gençlerimizle bir araya geldiklerini ve iftar açmanın sevincini yaşadıklarını ifade ettiler. Gönül Sofrası İftar Programı Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat YILDIZ’ ın üniversite öğrencileri ile yaptığı sohbet sonrası sona erdi.

_iff12 _iff11 _iff10 _iff07 _iff08 _iff09 _iff06 _iff05 _iff04 _iff01 _iff02 _iff03 _iff14

 

Boyabat Gündemi hakkında 18585 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın