Son Dakika; Samsun Teksas´a döndü

RD2X49FC

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un merkez İlkadım ilçesinde dün gece 3 ayrı silahlı saldırı olayı gerçekleştirildi. İlk olay Reşadiye Mahallesi’nde meydana geldi. Burada bir büfeye tüfekle ateş açıldı, büfede hasar oluştu.

Hemen ardından bu kez Hastanebaşı Mahallesi’nde yine bir büfe tabancayla kurşunlandı. Ardından da Zeytinlik Mahallesi’nde 4 otomobil ve bir eve tüfekle ateş açıldı.

Polis bir saat arayla meydana gelen ve birbirleriyle bağlantılı olan 3 olayın faili olarak 5 kişiyi 2 av tüfeğiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne getirilen 21-27 yaş arasındaki O.C, U.F, İ.K’nın sorgulaması devam ederken, yaşları küçük olan  Ç.K ile M.Y.T ise Çocuk Şube Müdürlüğü’nde teslim edildi.

Bu arada 3 saldırı olayının, İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesinde önceki gün meydana gelen silahlı çatışmada ağır yaralanan 23 yaşındaki Çağrı Kartal’ın intikamı olarak gerçekleştirildiği iddia edildi.  Gözaltına alınanlardan Ç.K’nın da Çağrı Kartal’ın kardeşi olduğu belirtildi.

SAMSUN HABER HATTI

Boyabat Gündemi hakkında 18560 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın