Bartın’da Mantar Toplamaya Gitti, Kastamonu’da Bulundu!…

Bartın’ın Ulus ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan 71 yaşındaki Mehmet Arslan, üç gün süren arama çalışmaları sonunda Kastamonu’nun Pınarbaşı sınırındaki Gökbeli ormanında bir mağarada sağ olarak bulundu.

Bartın’ın Ulus ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanda kaybolan 71 yaşındaki Mehmet Arslan, üç gün süren arama çalışmaları sonunda Kastamonu‘nun Pınarbaşı sınırındaki Gökbeli ormanında bir mağarada sağ olarak bulundu.

Yukarıdere köyünde yaşayan Arslan, yağmur sonrası köpeğiyle birlikte ormana mantar toplamak için gitmişti. Kastamonu’nun Pınarbaşı sınırındaki Gökbeli ormanına yönelen yaşlı adam, akşam evine dönmeyince eşi jandarmaya haber verdi. Bunun üzerine AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri ile köylülerin de katıldığı yaklaşık 40 kişilik bir ekip, engebeli dağlık bölgede yoğun bir arama çalışması başlattı. Arslan, köyünden 15 kilometre uzaklıkta, ormanın derinliklerinde bir mağarada köpeğiyle birlikte sabaha karşı sağ salim bulundu. Ekipler tarafından ormandan çıkarılan yaşlı adam, sağlık kontrolleri için ambulansla hastaneye götürüldü.

Boyabat Gündemi hakkında 18570 makale
Boyabat Gündemi