Boyabat’ta Muhtarlar Toplantısı Yapıldı…

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Metin Keskin, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Ali Kızıltaş, İl Genel Meclisi Üyeleri İsa Bağcı ve Enes Çakır, İlçe Sağlık Müdürü Uğur Bekir İnebeyli, İlçe Özel İdare Müdürü Kenan Esen, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Dilber Sivri, Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile Kaymakamlığımız toplantı salonunda ‘‘Muhtarlar Toplantısı‘‘ gerçekleştirildi.

 Toplantıda, İlçemiz köylerinde planlanan program dahilinde yürütülmekte olan çalışmaların değerlendirilmesi muhtarlarımız ve kurum amirlerimizin karşılıklı istişareleri ile genel güvenlik konuları ele alındı.

Kaymakam Enver Yılmaz yaptığı konuşmada şunları söyledi , vatandaş ve kamu kurumları ile köprü görevi gören muhtarların, kamu hizmetlerini etkin, verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleştirmeleri ve sorunların en kısa sürede yetkili kurumlara iletmesinin önemini vurgulayarak, muhtarlardan engelli ya da dezavantajlı vatandaşların da devletin sunduğu imkan ve haklardan faydalanmaları için muhtarlar tarafından ilgili kurumlara yönlendirilmesini istedi.

Share
Boyabat Gündemi hakkında 18539 makale
Boyabat Gündemi