Boyabat – Kastamonu Yolunda Trafik Kazası . 2 Yaralı…

Kastamonu-Taşköprü karayolu üzerinde kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak taklalar atmaya başladı. Yaklaşık 50 metre taklalar atan otomobil hurdaya dönerken, araçtaki iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolu Gömeç köyü mevkiinde Tayfun A. idaresindeki 34 EEL 382 plakalı Honda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle refüjdeki mıcırlar yola savrulurken, otomobil ise refüjde yaklaşık 50 metre taklalar atarak durabildi. Yaşanan kazada otomobil sürücüsü Tayfun A. ile araçta yolcu olarak bulunan oğlu Mehmet A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ve trafik ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Yola saçılan mıcır ve araç parçaları sebebiyle kontrollü şekilde sağlanan trafiği açmak için ekiplerin ikazlarına rağmen Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yol, yaklaşık 1 saatlik gecikme sonrasında temizlendi.

Boyabat Gündemi hakkında 18560 makale
Boyabat Gündemi