Boyabat Bürnük’te Patlama….

kaya-patlatma-calismalarini-yerinde-izledi-8298730_x_o

 

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter V.Mehmet Yüzer İl Özel İdaresine ait Bürnük şantiyesinde görevli personelle bir araya geldi ve kaya patlatma çalışmalarını yerinde izledi.

Boyabat Akçakese Köyü Bürnük mevkiinde bulunan taş ocağı ve konkasör tesislerini gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Yüzer beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Can ve kurum mühendisleri ile birlikte ocakta gerçekleştirilen patlatma ile ilgili çalışmaları da yerinde inceledi.

Kırıcı ile kırmak mümkün olmayan kayaların dinamitle patlatmanın daha uygun olacağını planlayarak Jandarma’nın da geniş güvenlik önlemleri alması sonucu her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan patlatmayı gerçekleştirdik ve kayayı parçaladıklarını ifade eden Genel Sekreter Yüzer; “Şimdi iş makinelerimizle süratle temizleme çalışmalarını başlattık ve en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Vatandaşlarımızın daha güveneli ulaşım yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Kaya patlatmasında 3 tondan fazla patlayıcı 100 den fazla delikte kullanıldı, ve 8 – 10.000 metreküp ham kaya oluştuğu dile getirildi.

Genel Sekreter V.Mehmet Yüzer patlatma sonrasında Bürnük şantiyesinde görevli çalışanlarla birlikte şantiye karavanında yemekli bir sohbet ortamına katıldı. Burada çalışanların sorunlarını dertlerini ve taleplerini dinleyerek öncelikli hedefimiz üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun önemini bilerek buna göre hareket edip tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürmektir açıklamasını yapan Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter V.Mehmet Yüzer; “Bizler her daim çalışanlarımızın yanında olacağız ve yanındayız, birlik beraberlik içerisinde hizmet çatımızı yükselterek tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

 

Boyabat Gündemi hakkında 18585 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın