Gerze’de Hain Saldırı….

62005555

Gerze ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından yaptırılan ve ilçenin muhtelif yerlerinde konuşlandırılan, üzerinde “ CUMHURİYET’İ BİZ BÖYLE KAZANDIK” Yazan pankartlar, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

İşin ilginç tarafı ise pankartta yazılı olan “ CUMHURİYET’İ BÖYLE KAZANDIK “Yazısının sadece“CUMHURİYET’i  “yazan kısmının kesilerek ortadan kaldırılmasıydı.

CHP’Lİ BAŞKAN: “ ADINA BİLE TAHAMMÜL EDEMEZ HALE GELDİLER “

İlçenin CHP’li Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, pankartları Çanakkale zaferinin 101.yıldönümü için hazırlattıklarını belirterek “ Gördüğümde adeta şoke oldum. Hani bütün afişe bir şey olsa derdim ki çocuk işi filan ama görüldüğü gibi bu gayet bilinçli yapılmış bir saldırı. Artık adına bile tahammül edemez hale geldiler. Ama ne yaparlar ise yapsınlar yüreğimizdeki ATATÜRK ve CUMHURİYET sevgisini asla öldüremeyecekler “dedi.

Öte yandan Gerzeli vatandaşlar da saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek “ Bunu yapan ya da yapanlar kimler ise derhal bulunmalı ve gerekli yasal işlemi görmelidirler. Umarız yetkililer bu alçak saldırı olayını en kısa zamanda çözüme ulaştırırlar “diyerekten, yetkili makamlardan saldırı ile ilgili sonuç beklediklerini belirttiler.

Kaynak : Halk Sesi com.

SALDIRI77

 

Boyabat Gündemi hakkında 18585 makale
Boyabat Gündemi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın