Boyabat Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına Ercan Türkoğlu Atandı…

Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanı Aydın Demir Yaptığı Açıklamada Boyabat Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığına Ercan Türkoğlu’nun Atandığını Bildirdi.

Sinop İl Başkanı Aydın Demirden Atama Belgesini Alan İlçemizin Sevilen Sanayi Esnaflarından Ercan Türkoğlu Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi ; “ Bu Kutsi Görev Bana Verildi Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamın Bize Bıraktığı “Milli Görüş “ Davasının Bayrağını Yere Düşürmeden Onur Ve Şerefimle Taşıyacağım” Dedi.

Ercan Türkoğlu Kimdir?

Ben Ercan Türkoğlu. 37 yaşındayım, Şıhlı Köyü’nde Doğdum. İş Hayatıma 10 Yaşında Başladım Ve O Günden Bu Yana Otomotiv Sektöründe Uzman Olarak Çalışıyorum.

Eğitim Hayatıma Halen Devam Etmekteyim, Öğrencilik Yıllarımda Futbol Ve Spor İle İlgilendim, Bu Aktiviteler Benim İçin Sadece Bir Hobiden Öte, Bir Yaşam Tarzı Halini Aldı.

Profesyonel Kariyerimde Bir İş İnsanı Olarak, [Erkunt] Şirketinde Çalışmaktayım. Otomotiv Sektöründeki Uzmanlığımı Kullanarak Birçok Projeye Liderlik Ettim Ve Başarılar Elde Ettim.

Hedefim, Otomotiv Sektöründe Daha Da İlerleyerek Şirketimle Birlikte Sektörde Öncü Olmak. Bu Doğrultuda Deneyimlerimi Geliştirmeye Devam Ediyorum, Evli Ve Üç Çocuk Babasıyım.

Boyabat Gündemi hakkında 18569 makale
Boyabat Gündemi